TUTUSTU SUOMEN HANKKIMIIN UUSIIN PATRIA 6×6 -PANSSARIAJONEUVOIHIN

Patria 6×6. Kuva ja video: Patrian julkaisu

Suomen puolustusministeriö, jonka johdossa on Antti Häkkänen, on valtuuttanut merkittävän hankinnan raskaiden panssaroitujen ajoneuvojen Patria 6×6 mallista, osana Common Armoured Vehicle System (CAVS) -ohjelmaa.

+ Klikkaa tästä nähdäksesi Patria 6×6 -videon

Tämä toimenpide osoittaa maan jatkuvan sitoutumisen puolustuskykyjensä vahvistamiseen.

+ Vídeo: Venäläinen Su-34 tuhoaa ukrainalaiset asemat uusilla ohjatuilla ODAB-500-termobarisilla pommeilla

+ Video: Mystiset orbiitit havaittiin Yhdistyneen kuningaskunnan rannikolla

Hankintasuunnitelman ensimmäinen vaihe sisältää esisarjan ajoneuvon tuotannon ja 20 Kongsbergin kauko-ohjattavan aseaseman integroinnin ajoneuvoihin.

Lisäksi sopimus tarjoaa vaihtoehdon 18 ajoneuvon lisähankinnalle ja sisältää myös määräykset ajoneuvojen kokoonpanosta, huollosta, varaosista ja koulutusohjelmista.

Patrian Suomen divisioonan toimitusjohtaja Jussi Järvinen korosti ajoneuvojen kehittyneitä ominaisuuksia, mainiten että ne tarjoavat parempaa suojaa ja tulivoimaa verrattuna perusmalleihin.

“Raskaiden panssaroitujen Patria 6×6 -ajoneuvojen, joissa on kauko-ohjattavat asejärjestelmät, edustavat puolustussektorin kansainvälisen yhteistyön huippua tutkimuksen ja kehityksen alalla”, Järvinen totesi.

CAVS-ohjelma, joka alkoi vuonna 2020 ja johon kuuluvat kumppanit kuten Latvia, Ruotsi ja Saksa, on johtanut noin 700 Patria 6×6 -ajoneuvon tilaukseen.

Ohjelman menestys on herättänyt kiinnostusta myös muissa maissa, korostaen sen tehokkuutta ja potentiaalia tuleville yhteistyölaajennuksille Euroopan puolustuksessa.

Kuva ja video: Patrian julkaisu. Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja toimituksellisen tiimin tarkastama.

O post Tutustu Suomen hankkimiin uusiin Patria 6×6 -panssariajoneuvoihin apareceu primeiro em TechBreak.

2024-04-27T14:31:32Z dg43tfdfdgfd