KUNINGAS CHARLES III:N HAUTAJAISIA KOSKEVIA SUUNNITELMIA PäIVITETääN

Kesken syöpätaistelun, kuningas Charles III:n hautajaisia koskevia suunnitelmia päivitetään (Kuva: Toiston/Instagram)

Kuningas Charles III, joka diagnosoitiin syövässä lähes kolme kuukautta sitten, on kokenut merkittävän heikkenemisen terveydentilassaan The Daily Beast -sivuston mukaan.

“Kun puhuin kuninkaan ystävien kanssa viime viikkoina hänen terveydestään, yleisin vastaus on… ‘Ei näytä hyvältä'”, raportoi Tom Sykes The Daily Beast -lehdestä viime torstaina (25), lisäten, että yksi monarkin ystävistä totesi, että Charles on “päättäväinen voittamaan”.

“Kaikki pysyvät optimistisina, mutta hän on todella pahassa kunnossa. Pahemmassa kuin annetaan ymmärtää”, sanoi lähde. Sykes myös kertoi, että kuninkaan hautajaissuunnitelmia, koodinimeltään “Menai Bridge -operaatio”, tarkistetaan parhaillaan.

Lisäksi The Daily Beast -lehden raportin mukaan kiertää erillinen asiakirja, joka arvioi, mitä meni hyvin kuningatar Elisabetin hautajaisissa syyskuussa 2022 ja mitä voitaisiin parantaa seuraavan kerran, kun monarkki kuolee.

Kaikki lähteet korostivat, että kuninkaallisia hautajaissuunnitelmia tarkistetaan jatkuvasti. Yksi entinen työntekijä myönsi kuitenkin, että Charlesin terveysongelmat ovat antaneet suunnitelmille erilaisen sävyn ja kiireellisyyden.

“Suunnitelmat on otettu esiin pölystä ja niitä päivitetään aktiivisesti”, selitti entinen työntekijä. “Se ei ole enempää kuin voisi odottaa, kun kuningas on diagnosoitu syövässä. Mutta niiden kierto on varmasti keskittänyt ajatuksia.”

Helmikuun alussa Buckinghamin palatsi ilmoitti, että kuningas Charles III oli diagnosoitu syövässä. Kuningas sai tietää syövästään sairaalatoimenpiteen yhteydessä, joka liittyi hyvänlaatuiseen eturauhasen suurentumiseen.

“Kuninkaan äskettäisessä sairaalatoimenpiteessä hyvänlaatuisen eturauhasen suurentumisen vuoksi havaittiin toinen huolestuttava seikka”, tiedotti palatsi lausunnossaan. Erillisessä lausunnossa palatsi selvensi, että kuningas Charlesilla ei ole eturauhassyöpää. Tämä sisältö on luotu tekoälyn avulla ja toimituksen tarkastama.

The post Kuningas Charles III:n hautajaisia koskevia suunnitelmia päivitetään appeared first on Instafamosos.

2024-04-28T20:39:49Z dg43tfdfdgfd